Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε χθες ότι η οικονομία της Ουκρανίας αναμένεται να επιστρέψει στην ανάπτυξη το 2016 μετά από μια βαθιά περίοδο συρρίκνωσης για φέτος.
Στην ανακοίνωση, όπου παρέχονται λεπτομέρειες για το δάνειο των 17,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων προς την Ουκρανία, το ΔΝΤ αναφέρει ότι η οικονομία της χώρας θα συρρικνωθεί κατά περίπου 5,5% φέτος, προτού ανακάμψει με ρυθμό αύξησης 2% το 2016 και 4% ετησίως σε μεσοπρόθεσμη βάση.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αναφέρει ότι ο πληθωρισμός θα υποχωρήσει στο 27% μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, μετά από την εκτόξευσή του η οποία προκλήθηκε από την απότομη πτώση της αξίας του τοπικού νομίσματος και την αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου, που προκάλεσε ανατιμήσεις στα τιμολόγια θέρμανσης της Ουκρανίας.
Το OLON συνδυάζει ηλεκτρονικές πληρωμές, επιχειρηματικές εφαρμογές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε ένα ενιαίο οικοσύστημα, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των επιχειρήσεων και αναβαθμίζοντας την εμπειρία των καταναλωτών.
Με επίκεντρο τον εξηλεκτρισμό, τον αυτοματισμό και την ψηφιακή νοημοσύνη, η Schneider Electric επαναπροσδιορίζει τον ρόλο της ενεργειακής τεχνολογίας, συνδέοντας την καινοτομία με την αποδοτικότητα και τη βιωσιμότητα.