Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα πολλά σπίτια – Βατραχάνθρωποι απεγκλώβισαν οδηγούς από τα οχήματά τους – Δύο παραπόταμοι έχουν υπερχειλίσει
Οι συνεχείς βροχοπτώσεις που πλήττουν την πόλη της Γένοβας και την ευρύτερη περιφέρεια της Λιγουρίας, στην βορειοδυτική Ιταλία, από χθες αργά το απόγευμα έχουν ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και πολλά σπίτια να έχουν πλημμυρίσει.
Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, δυο άνθρωποι αγνοούνται στο χωριό Μοντότζιο, ενώ σε μεγάλο μέρος της πόλης της Γένοβας έχει διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, έχει πλημμυρίσει και η περιοχή γύρω από το στάδιο της πόλης, «Λουίτζι Φεράρις».
Κλείσιμο
Δυο παραπόταμοι, ο Μπισάνιο και ο Ρίο Φερετζιάνο, υπερχείλισαν και το μένος των υδάτων παρέσυρε δεκάδες αυτοκίνητα. Εδικά εκπαιδευμένοι βατραχάνθρωποι κινητοποιήθηκαν άμεσα και βοήθησαν οδηγούς και επιβάτες να απεγκλωβιστούν από τα Ι.Χ. στα οποία επέβαιναν.
Η πολιτική προστασία, έχει ζητήσει από τους κατοίκους των περιοχών όπου η στάθμη του νερού έχει ανέβει επικίνδυνα να μην βγουν από τις πολυκατοικίες και να σπεύσουν να ανέβουν στους υψηλότερους ορόφους των κτηρίων.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.