Οι τζιχαντιστές δεν απαντούν στις εκκλήσεις της οικογένειας του βρετανού ομήρου
Οι συγγενείς του Ντέιβιντ Χέινς τους ζητούν να τον αφήσουν ελεύθερο
Έκκληση στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους να αφήσουν ελεύθερο τον Ντέιβιντ Χέινς έκανε η οικογένεια του βρετανού ομήρου χωρίς, ωστόσο, να πάρουν κάποια απάντηση όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ.
Στη δήλωσή τους τα μέλη της οικογένειας του 44χρονου Χέινς αναφέρουν: «Είμαστε η οικογένεια του Ντέιβιντ Χέινς. Σας έχουμε στείλει μηνύματα και δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Ζητάμε από τους απαγωγείς του Ντέιβιντ να έρθουν σε επαφή μαζί μας».
Ο Χέινς απήχθη στη Συρία τον Μάρτιο του 2013 έχοντας νωρίτερα βοηθήσει ανθρώπους σε περιοχές όπως η Λιβύη και το νότιο Σουδάν.
Είναι πατέρας μια έφηβης κόρης από τον πρώτο του γάμο και μιας 4χρονης στην Κροατία που απέκτησε με την τωρινή σύζυγό του.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.