Έκανε τέσσερα παιδιά μέσα σε εννέα μήνες!

Έκανε τέσσερα παιδιά μέσα σε εννέα μήνες!

Ο γιος της ήταν νεογέννητο, όταν εκείνη έμαθε ότι θα αποκτήσει τρίδυμα 

Έκανε τέσσερα παιδιά μέσα σε εννέα μήνες!
Το να αλλάζεις κατά μέσο όρο 175 πάνες και να φτιάχνεις 80 μπουκάλια γάλα κάθε εβδομάδα, δεν είναι εύκολη υπόθεση.  Αυτό, όμως, είναι μόνο η αρχή της λίστας υποχρεώσεων μίας νέας μητέρας από την Αγγλία, που γέννησε τέσσερα μωρά σε διάστημα εννέα μηνών!

Ο γιος της Sarah Ward,  Freddie ήταν εννέα μηνών, όταν εκείνη γέννησε τρίδυμα, που τώρα είναι σχεδόν πέντε μηνών. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της  Benn Smith έμειναν έκπληκτοι όταν ενώ μόλις είχαν αποκτήσει το πρώτο τους παιδί έμαθαν πως θα γίνουν ξανά γονείς. Το σοκ τους δε όταν έμαθαν ότι δεν περιμένουν ένα, αλλά τρία μωράκια, δεν περιγράφεται. Όμως, και οι δύο που προσπαθούσαν καιρό να κάνουν ένα παιδί, δηλώνουν ευτυχισμένοι -αν και εξουθενωμένοι- για την  μεγάλη τους οικογένεια.

Κλείσιμο


Σύμφωνα με την DailyMail, η Sarah προσπαθούσε να συλλάβει για περισσότερο από ένα χρόνο όταν έμεινε έγκυος στον Freddie. Έτσι, αφού γεννήθηκε τον Ιούνιο του περασμένου έτους, το ζευγάρι δεν ανησυχούσε μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. 

«Θέλαμε να αποκτήσουμε τουλάχιστον δύο παιδιά. Επειδή μας πήρε τόσο καιρό με τον Freddie, περιμέναμε πως θα χρειαστεί καιρό για το επόμενο», σχολιάζει η Sarah. Ωστόσο, ο Freddie ήταν μόλις οκτώ εβδομάδων όταν έμαθε ότι είναι και πάλι έγκυος.



«Όταν μάθαμε ότι ήταν τρίδυμα πάθαμε σοκ», λέει η Sarah, προσθέτοντας πως «μερικές φορές επικρατεί το απόλυτο χάος, αλλά εμείς απλά γελάμε».

«Χρειάζονται δύο ώρες για να προετοιμαστούμε για να φύγουμε από το σπίτι. Λατρεύω τα μωρά μου, όμως, και νιώθω σαν την πιο τυχερή μαμά στον κόσμο», σημειώνει ακόμη η πανευτυχής μητέρα.













 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης