Λίβανος: Νεκροί οκτώ στρατιώτες στα σύνορα με τη Συρία
Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν χθες το απόγευμα ύστερα από τη σύλληψη ενός Σύρου, ο οποίος σύμφωνα με τον στρατό, ήταν μέλος του Μετώπου αλ Νόσρα, της συριακής πτέρυγας της Αλ Κάιντα
Οκτώ λιβανέζοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σε συγκρούσεις με ένοπλους αντάρτες στην πόλη Άαρσαλ, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός.
Οι επιχειρήσεις εναντίον των ενόπλων στην Άαρσαλ, στα ανατολικά της χώρας, ξεκίνησαν από χθες και συνεχίστηκαν μέχρι σήμερα το πρωί, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο στρατός και προσθέτει ότι "από τις συγκρούσεις σκοτώθηκαν οκτώ στρατιώτες και πολλοί τραυματίστηκαν".
Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν χθες το απόγευμα ύστερα από τη σύλληψη ενός Σύρου, ο οποίος σύμφωνα με τον στρατό, ήταν μέλος του Μετώπου αλ Νόσρα, της συριακής πτέρυγας της Αλ Κάιντα.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.