Αφαίρεσε όρχι 60 κιλών κι όμως πέθανε από άγνωστη αιτία!

Αφαίρεσε όρχι 60 κιλών κι όμως πέθανε από άγνωστη αιτία!

Πέρυσι ο 49χρονος Γουέσλι Γουόρεν Τζούνιορ υποβλήθηκε σε μια απίστευτη για τα ιατρικά χρονικά επέμβαση δεν πρόλαβε όμως να χαρεί την καινούργια του ζωή, καθώς έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή σε νοσοκομείο του Λας Βέγκας

Αφαίρεσε όρχι 60 κιλών κι όμως πέθανε από άγνωστη αιτία!
Ο Γουέσλι Γουόρεν Τζούνιορ ταλαιπωρούνταν για χρόνια ολόκληρα από ένα απίστευτο σωματικό βασανιστήριο. Ένας από τους όρχεις του, ζύγιζε 60 ολόκληρα κιλά!

Λογικό είναι αυτό να κάνει μαρτυρική την καθημερινότητά του, γι' αυτό αποφάσισε πέρυσι το καλοκαίρι να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να βελτιώσει την κατάστασή του.

Κλείσιμο


Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη, όμως ο άντρας από το Λας Βέγκας, δεν πρόλαβε να χαρεί για πολύ την καινούργια του ζωή, καθώς σύμφωνα με τη Huffington Post, πέθανε την Παρασκευή σε νοσοκομείο της πόλης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου του, όμως ο συγκάτοικός του 49χρονου, Τζόι Χουρτάδο δήλωσε στη «Las Vegas Review-Journal» πως ο Γουόρεν υπέστη πρόσφατα δύο φορές καρδιακή ανακοπή.



Ο ίδιος είπε ακόμη πως δεν πίστευε πως η χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί το καλοκαίρι ο φίλος του, για την αφαίρεση του όρχι, δεν έπαιξε ρόλο στο θάνατό του.

«Ήταν στο νοσοκομείο για πεντέμισι εβδομάδες», τόνισε στην εφημερίδα. «Είχε λοίμωξη την οποία πιστεύω πως προκάλεσε ο διαβήτης του και στη συνέχεια έπαθε καρδιακή ανακοπή.
Όταν ο Γουόρεν μπήκε στο χειρουργείο, πέρσι, ζύγιζε 252 κιλά. Δεκατρείς ώρες αργότερα, το βάρος του ήταν κατά 90 κιλά μικρότερο!»



Ο Γουόρεν είχε δηλώσει παλαιότερα ότι συνειδητοποίησε πως ο όρχις του άρχισε να μεγαλώνει, τον Μάιο του 2008, μετά από έναν τραυματισμό που είχε.

«Ξύπνησα και ήταν σαν πεπόνι», είχε πει στη Huffington Post, «η προσωπική μου κόλαση μόλις άρχιζε».



Κάθε μήνα ο όρχις του Warren μεγάλωνε κατά 1,3 κιλά. Καθώς δεν είχε ασφάλιση δεν μπορούσε να ζητήσει ιατρική βοήθεια, μέχρι που η κατάστασή του βγήκε εκτός ελέγχου και η περιπέτειά του έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο. Αρχικά ο 49χρονος αναζήτησε δωρεές για να πληρώσει την επέμβαση που θα τον ανακούφιζε και θα του προσέφερε μια φυσιολογική ζωή, η οποία όμως κόστιζε ένα εκατομμύριο δολάρια. Απέρριψε ωστόσο προσφορά από την εκπομπή «Dr. Oz Show» η οποία προθυμοποιήθηκε να πληρώσει για την επέμβαση σε αντάλλαγμα για τα αποκλειστικά δικαιώματα της ιστορίας του!



«Ακόμα κι όταν κάποιος μου προσέφερε βοήθεια ήταν δύσκολο», είχε εξηγήσει. «Ο όρχις μου ήταν τόσο μεγάλος που δεν μπορούσα να ταξιδέψω με αεροπλάνο. Ήταν πολύ μεγάλος και δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την τουαλέτα του αεροπλάνου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης