Δείτε την πολυτελή βίλα που έκανε τα πρώτα του μπάνια το βασιλικό μωρό!

Δείτε την πολυτελή βίλα που έκανε τα πρώτα του μπάνια το βασιλικό μωρό!

Χάρηκαν τον ήλιο και την θάλασσα στο Μιστίκ, πληρώνοντας 10.250 ευρώ την εβδομάδα - Δείτε φωτογραφίες

Δείτε την πολυτελή βίλα που έκανε τα πρώτα του μπάνια το βασιλικό μωρό!
Τις πρώτες του εξωτικές διακοπές και τα πρώτα του μπάνια έκανε το βασιλικό μωρό της Βρετανίας. Ο πρίγκιπας Γεώργιος μαζί με την μητέρα του Kate Middleton πέταξαν πριν μία εβδομάδα με ιδιωτικό τζετ μέχρι την Καραϊβική και χάρηκαν τον ήλιο και την θάλασσα την ώρα που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρακολουθούσε τα μαθήματά του στο Κέιμπριτζ.

Η πολυτελής βίλα που βρίσκεται στο ιδιωτικό νησί της Καραϊβικής, Μιστίκ, τα είχε όλα... Τέσσερα υπερπολυτελή υπνοδωμάτια με τέσσερα μπάνια, εξωτερική τραπεζαρία με θέα στη θάλασσα,  καθώς και έναν πλούσιο τροπικό κήπο. Φυσικά, την Kate και το μωρό της φρόντιζαν, μεταξύ άλλων, ένας μπάτλερ, ένας οικονόμος και ένας σεφ, ενώ είχαν και κηπουρό.

Η βίλα που έμεναν, ακόμη, ήταν πολύ όμορφα και διακριτικά διακοσμημένη, γεμάτη με λουλούδια και κεριά, αλλά και με κάθε είδους ηλεκτρονική συσκευή. Χτίστηκε το 1970 και ανακαινίστηκε πριν από λίγα χρόνια.

Κλείσιμο








Την Δούκισσα του Κέιμπριτζ συνόδευαν στο ταξίδι της δύο σωματοφύλακες και ο αδελφός της, James Middleton. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι γονείς της  Michael και Carole Middleton, αλλά και η αδελφή της, Pippa, βρίσκονταν ήδη στην πολυτελή βίλα που κανείς την νοικιάζει για 10.250 ευρώ την εβδομάδα. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες της βίλας, οι διακοπές αυτές οργανώθηκαν για τον εορτασμό των 59ων γενεθλίων της μητέρας της Κate.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης