Ματθίλδη Μαγγίρα:«Τελευταία φορά»

Ματθίλδη Μαγγίρα:«Τελευταία φορά»

H Ματθίλδη Μαγγίρα πρωταγωνιστεί στο μονόλογο Ξανθίππη του Γιώργου Α. Χριστοδούλου στο θέατρο Γκλόρια Μικρό και μιλά στο People για κάθε «Τελευταία Φορά Που…».

Ματθίλδη Μαγγίρα:«Τελευταία φορά»
H Ματθίλδη Μαγγίρα πρωταγωνιστεί στο μονόλογο Ξανθίππη του Γιώργου Α. Χριστοδούλου στο θέατρο Γκλόρια Μικρό και μιλά στο People για κάθε «Τελευταία Φορά Που…».

Άλλαξες ριζικά μια συνήθεια;

Ήταν η τελευταία φορά που έφαγα κρέας, στις αρχές του 2011.
Κλείσιμο

Η κόρη σου έκανε κάτι και σε συγκίνησε;

Η κόρη μου γενικά με συγκινεί. Κάθε μέρα μού λέει ότι είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου κι εγώ της απαντάω πως κι εκείνη είναι η καλύτερη κόρη του κόσμου. Το έχουμε πια σαν παιχνίδι.

Ταυτίστηκες με κάποια στοιχεία της Ξανθίππης, την οποία υποδύεσαι στο ομώνυμο θεατρικό;

Ταυτίστηκα με αρκετά στοιχεία της Ξανθίππης. Πρώτα απ’ όλα ο έρωτας με τον Σωκράτη πολύ βασικό. Με το θυμό της, τη μητρική της στοργή, τη δυναμικότητά της, την αγριάδα της, τη θηλυκότητά της.



Πήρες ένα μάθημα ζωής;
Πήρα ένα μάθημα ζωής τεράστιο, όταν γέννησα την κόρη μου κι έγινα μάνα. Πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να πάρει μια γυναίκα.

Ένιωσες ξανά παιδί;

Ένιωσα ξανά παιδί και ξανά και ξανά και ξανά. Είναι συχνό το φαινόμενο. Όταν παίζουμε με την κόρη μου, όταν παίζω στη σκηνή, όταν παίζω με το σκύλο μου, τον Πατσίνο, και γενικά όπου χρησιμοποιώ το ρήμα «παίζω». Τυχαίο;

Ερωτεύτηκες δυνατά;
Ερωτεύτηκα δυνατά την τέχνη που υπηρετώ από την ηλικία των 2 ετών.

Έπαιξες ένα ρόλο που σε σημάδεψε και στη συνέχεια τον κουβαλούσες μέσα σου για καιρό;

Έπαιξα αρκετούς ρόλους που με σημάδεψαν, αλλά μ’ ένα μαγικό τρόπο μόλις τελείωνε ο χρόνος δράσης τους έσβηναν από το σκληρό μου δίσκο. Η Ξανθίππη έχει πολλές εναλλαγές και βιώνει σχεδόν τα πάντα επί σκηνής. Για να δούμε αν θα μου αφήσει κάτι εκείνη…

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης