Ολυμπιακός: Μέσα Πρίντεζης, Παπαπέτρου όχι όμως και ο Μιλουτίνοφ
Ο Σέρβος σέντερ δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και δε θα παίξει στο Μπάμπεργκ
Με μία σημαντική απουσία θα αναχωρήσει για την Γερμανία με προορισμό το Μπάμπεργκ ο Ολυμπιακός.
Και αυτό γιατί στην Αθήνα θα μείνει ο Νικολά Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα στο δεξί αστράγαλο που τον ταλαιπωρεί και έτσι δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι.
Αντιθέτως, στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου τέθηκαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Ιωάννης Παπαπέτρου.
Και οι δύο παίκτες συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση και αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά κόντρα στους Γερμανούς.
Κλείσιμο
Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει την Τετάρτη στις 8:30 το πρωί με προορισμό το Μόναχο και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπάμπεργκ. Πηγή:www.sport-fm.gr
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.