«Οι Έλληνες έρχονται χωρίς οπαδούς, αλλά ίσως έρθουν με τη θεά τους Ζέτα». Μ’ αυτόν τον επικό τίτλο, η κροατική έκδοση της ιστοσελίδας goal.com προσεγγίζει με έναν διαφορετικό τρόπο την αυριανή πρώτη μάχη Κροατίας-Ελλάδας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου.
Οι Κροάτες, χαρακτηρίζουν τη σύζυγο του Παναγιώτη Ταχτσίδη ως την πιο εντυπωσιακή Ελληνίδα WAG (Wives and Girlfriends of high professional athletes) και εκφράζουν την ελπίδα ότι αύριο θα λάμψει με την παρουσία της στις κερκίδες του «Maksimir».
«Οι δύο ομοσπονδίες αποφάσισαν να μην υπάρξει μετακίνηση οπαδών, αλλά δεδομένου ότι δικαιούνται από 50 προσκλήσεις για τα μέλη τους και τους συγγενείς των αθλητών, ελπίζουμε ότι το γνωστό μοντέλο, μπλόγκερ, τηλεπαρουσιάστρια και σύζυγος του Παναγιώτη Ταχτσίδη θα βρεθεί στο γήπεδο», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.