Ίρβινγκ: «Γιατί να ενημερώσω τον ΛεΜπρόν για την ανταλλαγή;»
Ο Κάιρι Ίρβινγκ τόνισε πως δεν είχε κανένα λόγο να ενημερώσει τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για την απαίτηση του για ανταλλαγή
Στην εκπομπή του Στιβεν Σμιθ «Espn first take» φιλοξενήθηκε ο Κάιρι Ίρβινγκ και ρωτήθηκε για το αν ενημέρωσε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς για την ανταλλαγή που ζητούσε με σκοπό να φύγει από τους Καβς.
Η απάντηση του Uncle Drew ήταν αρνητική, εξηγώντας πως δεν είχε κάποιο λόγο να το κάνει.
«Όχι δεν του μίλησα. Γιατί να το έκανα; Δεν χρωστάς κάτι σε κάποιον που να να μπορεί να αποφασίζει τι θα κάνεις στη ζωή σου», ανέφερε ο γκαρντ των Σέλτικς.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.