Ρόμπερτ Μακ: Γι’ αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ

Ρόμπερτ Μακ: Γι’ αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ

Οι δηλώσεις και οι εξηγήσεις του Σλοβάκου επιθετικού στο ρωσικό Τύπο για τους λόγους της αποχώρησής του από τη Ζενίτ και την επιστροφή του στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ

Ρόμπερτ Μακ: Γι’ αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ
Ο Σλοβάκος ποδοσφαιριστής κλήθηκε να σχολιάσει, σε ρωσικά ΜΜΕ, τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρηση από τη Ζενίτ. Παράλληλα, για ακόμη μια φορά, έδειξε και γιατί η επιστροφή στην Τούμπα ήταν… μονόδρομος!

«Φέτος ξεκινώντας τη σεζόν με την Ζενίτ, φαινόταν ότι δε θα πάρω πολλά παιχνίδια. Έτσι, μίλησα με τον προπονητή και του ξεκαθάρισα πως θέλω να πάω δανεικός. Η μόνη ομάδα που θα πήγαινα ήταν ο ΠΑΟΚ! Στον ΠΑΟΚ έχω παίξει ξανά και νιώθω πολύ καλά. Η Ζενίτ το δέχθηκε και έτσι έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Γνωρίζω την Ελλάδα, το περιβάλλον, τους ανθρώπους και όλα είναι πιο εύκολα για εμένα. Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ».

Κλείσιμο
Ο Μακ δεν έκρυψε τη στεναχώρια του για τον αποκλεισμό από την Εστερσουντ: «Υπάρχει απογοήτευση για τον αποκλεισμός μας από τους ομίλους του Europa League, αλλά θέλουμε να επανέλθουμε με την κατάκτηση ενός τίτλου στην Ελλάδα».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης