Στραματσόνι: «Μην πυροβολείτε τον πιανίστα»

Στραματσόνι: «Μην πυροβολείτε τον πιανίστα»

Ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε να μην τον... πυροβολούν, στάθηκε στην αποβολή του Βιγιαφάνιες αλλά και στις αποφάσεις του Κουκουλάκη

Στραματσόνι: «Μην πυροβολείτε τον πιανίστα»
Αναλυτικά η συνέντευξη του Ιταλού τεχνικού: «Είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος, να κερδίσουμε τους δύο επόμενους αγώνες, πριν από το ματς είχαμε την πρωτιά στα χέρια μας, τώρα δεν είναι στα χέρια μας είμαστε πίσω από δύο ομάδες και πρεπει να περιμένουμε τα αποτελέσματά τους».

Για τον Μπεργκ: «Για τον Μπεργκ είμαι λυπημένος, έξι μήνες είμαι εδώ, δεν έχω μιλήσει για τους διαιτητές, αλλά λυπάμαι για τους παίκτες. Ο Μπεργκ ήταν συγκεντρωμένος σε αυτό το ματς και θα ήταν και στο επόμενο, γιατί ξέρει ότι δεν θα παίξει. Λυπάμαι γιατί τρελάθηκε ο Μπεργκ με την κάρτα, έκανε μία κίνηση ζητώντας αλλαγή γιατί ήταν εκνευρισμένος, ο Μάρκους είναι ένας πρωταθλητής. Νιώθω στεναχωρημένος γιατί ο παίκτης δίνει τα πάντα και έδωσε τα πάντα, ήταν αποφασισμένος να παίξει σε όλα τα ματς και να έχει μπροστά του το Εuro δεν το κάνουν εύκολα οι υπόλοιποι».

Για το πως μπήκε ο Παναθηναϊκός στο ματς: «Αν θυμάμαι καλά η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ από ένα φάουλ που κέρδισε λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή, οπότε μην πυροβολείτε τον πιανίστα. Μετά το γκολ είχαμε δύο ευκαιρίες, μία μεγάλη με τον Λουντ σε τετ α τετ με τον Ανέστη και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι, στην αντεπίθεση δεχτήκαμε το γκολ. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ ήταν δυνατή στις στημένες φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Κλείσιμο
Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έλεγχε το ματς, ήρθε η αποβολή άλλαξε την κατάσταση, παρ όλα αυτά είχαμε ένα ημίχρονο μπροστά μας, πίστευα στην ανατροπή, δεν τα καταφέραμε στο τέλος, αλλά μένει η προσπάθεια.

Επιλέξαμε να μείνουμε με δυο φορ παρότι παίζαμε με παίκτη λιγότερο, ήρθε εκείνη η ευκαιρία με τον Μέστο, όλοι μένουν στο οφσάιντ του Λέτο άλλα εγώ είδα μεγάλη ευκαιρία του Μέστο και δεν ξέρω τι έχει γίνει με τη φάση του Μπεργκ και τους δύο αμυντικούς».

Για τον Λέτο: «Ξέρετε την κατάσταση του Λέτο, δεν μπορεί να παίξει πολλά ματς σε μικρό χρονικό διάστημα, συζητήσαμε πριν το ματς με παίκτη και γιατρό, είχα τη διάθεση να τον ξεκινήσω, πήραμε αυτή την απόφαση. Λέτο κ Μπεργκ είναι οι καλύτεροι μου επιθετικοί, τώρα δεν γνωρίζουμε αν ο Λέτο είναι σε θέση να παίξει στο επόμενο, δεν έχουμε και Μπεργκ και Βιγιαφάνιες».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης