Βίντεο: «Όργια» από τον Αντετοκούνμπο παρά την ήττα των Μπακς
Ο Γιάννης έκανε και πάλι «παπάδες», με 27 πόντους, 17 εξ αυτών στο πρώτο δωδεκάλεπτο, και θα έκανε ρεκόρ και τριπλ-νταμπλ αν δεν είχε πρόβλημα με φάουλ
Τι άλλο να κάνει ο άνθρωπος; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι συγκλονιστικός, αλλά για πολλοστή φορά δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια και οι Μπακς έχασαν με 124-109 από τους Σέλτικς.
Ο 21χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε 27 πόντους με 4/5 τρίποντα (!), αλλά και 7/8 βολές και 4/7 δίποντα, καθώς επίσης 7 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και μοναδικό «ψεγάδι» τα 5 του λάθη σε 26:35 στο παρκέ. Μάλιστα ο Giannis είχε 17 πόντους με 5/6 σουτ, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα ΜΟΝΟ στο πρώτο δωδεκάλεπτο! Μάλιστα, αν δεν είχε αντικατασταθεί μετά το πέμπτο του φάουλ, με 16:47 να απομένουν για το τέλος του αγώνα, πιθανότατα θα είχε απειλήσει το ρεκόρ του σε πόντους (34) και θα είχε καταγράψει ένα ακόμη τριπλ-νταμπλ.
Ο Τάιλερ Ζέλερ με 26 και ο Αϊζέια Τόμας με 20 πόντους ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, που είναι τέταρτοι στην Ανατολή.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.