Κοιτάει Ροντρίγκεζ η ΑΕΚ

Κοιτάει Ροντρίγκεζ η ΑΕΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η περίπτωση του 31χρονου σέντερ μπακ προέκυψε προ μερικών ημερών και στην Ένωση τη βλέπουν ως μία καλή ευκαιρία για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή

Κοιτάει Ροντρίγκεζ η ΑΕΚ
Ένα όνομα το οποίο απασχόλησε τον ελληνικό Τύπο και προ μερικών μηνών, φέρνει ξανά στο φως της δημοσιότητας η Live Sport. Ο λόγος για τον Γκιγέρμο Ροντρίγκες, ο οποίος απασχόλησε για αρκετό καιρό τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτήν τη φορά φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η περίπτωση του 31χρονου σέντερ μπακ προέκυψε προ μερικών ημερών και στην Ένωση τη βλέπουν ως μία καλή ευκαιρία για να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή, πλαισιώνοντας τους νεότερους Τζαντετόπουλο, Κολοβέτσιο και Λαμπρόπουλο.

Κλείσιμο
Οι πληροφορίες θέλουν τον Ουρουγουανό να έχει μείνει ελεύθερος από τη Βερόνα, στην οποία μετακόμισε μόλις το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ένα οικογενειακό πρόβλημα ήταν η αιτία για να μετακομίσει για λίγο καιρό στην πατρίδα του.

Ο παίκτης εμφανίζεται ωστόσο πρόθυμος να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Το κασέ του κυμαίνεται στις 300 χιλιάδες ευρώ και μόνο απαγορευτικό δεν είναι για τα δεδομένα της ΑΕΚ.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης