Ωραίος ο Ολυμπιακός, αλλά δεν σκόραρε

Ωραίος ο Ολυμπιακός, αλλά δεν σκόραρε

Ο Ολυμπιακός έπαιξε κατά διαστήματα ωραίο (για την εποχή) ποδόσφαιρο κόντρα στην Αντάλιασπορ (0-0), όμως αντιμετώπισε δυσκολίες στην άμυνα και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Θετικός ο Νικολάου.

Ωραίος ο Ολυμπιακός, αλλά δεν σκόραρε
Με το 0-0 στην αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ αποχαιρετάει ο Ολυμπιακός την Τουρκία, ενώ δύο ημέρες πριν είχε ηττηθεί από την Φενέρμπαχτσε. Θετικά σημάδια και πάλι στο επιθετικό κομμάτι από την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που έδειξε ότι έχει πλάνο επιθετικά, αλλά και κενά στην άμυνα. Χρησιμοποιήθηκε ο νεαρός Νικολάου στο δεύτερο αντί του Μαζουακού και τα πήγε καλά.

Πως έπαιξε (4-2-3-1)

Κλείσιμο
Με αρκετές αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα ο Ολυμπιακός, σε σχέση με το φιλικό κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Καπίνο ήταν από την αρχή κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του (και λόγω των σημαντικών ελλείψεων όπως συνέβη και κόντρα στη Φενέρ), τους Αυλωνίτη-Βούρο. Ο Μαζουακού έπαιξε αριστερά και ο Ομάρ δεξιά.

Στον άξονα οι Ζντιέλαρ, Κασάμι. Στα «φτερά» οι Ντουρμάζ-Ντοσεβί, οι οποίοι εναλασσόντουσαν. Μια ο Σουηδός δεξιά και μια αριστερά, με τον πρώην παίκτη της Βαλενσιέν να κάνει παρόμοια διαδρομή. Ο Ολαϊτάν έπαιζε στην κορυφή και ο Φουστέρ είχε ελεύθερο ρόλο, κινούμενος πίσω του.


Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης