Τρεις για τον «άσο» στην ΑΕΚ

Τρεις για τον «άσο» στην ΑΕΚ

Βάγκνερ ντα Σίλβα, Ντούσαν Κούτσιακ και Χάβι Βάρας οι υποψήφιοι

Τρεις για τον «άσο» στην ΑΕΚ
Τρεις περιπτώσεις εξετάζει η ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα, μετά την απόφαση των ανθρώπων της να μην προχωρήσουν με τον Μούλντερ. 

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, η Ένωση εξετάζει τρεις περιπτώσεις για τη θέση κάτω από τα δοκάρια της. Ο Χάβι Βάρας της Βαγιαδολίδ φαίνεται να βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού στα 32 του προσφέρει εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο, όντας μέλος της Σεβίλλης που κατέκτησε το Κύπελλο UEFA δύο φορές και το Europa League το 2014, αλλά και δύο Κύπελλα Ισπανίας. Ο Ισπανός αγωνίστηκε για ένα χρόνο δανεικός στη Θέλτα και το περασμένο καλοκαίρι έπαιξε με τη Βαγιαδολίδ στη Segunda Division.

Κλείσιμο
Δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Βάγκνερ ντα Σίλβα της Εστορίλ. Στα 29 του πλέον, ήταν βασικό στέλεχος της πορείας της πορτογαλικής ομάδας από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία και της εξόδου της στην Ευρώπη. Το όνομά του Βραζιλιάνου φαίνεται να συζητιέται εδώ και αρκετό καιρό στην Ένωση, αλλά το τελευταίο διάστημα έχει κερδίσει πόντους.

Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Ντούσαν Κούτσιακ. Ο Σλοβάκος βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στα υπόψιν των «κιτρινόμαυρων» και φαίνεται πως τελευταία είναι προ της αποχώρησής του από τη Λέγκια Βαρσοβίας στην οποία αγωνιζόταν την τελευταία 4ετία. Ο 30χρονος κίπερ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Ζίλινα και στη Βασλούι όπου έφτιαξε το όνομά του, ενώ έκανε και ένα πέρασμα από τη Γουέστ Χαμ ως δανεικός.

Πηγή: gazzetta.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης