Με τον φίλο του και παλιό του συμπαίκτη, Μαρσέλ Ντεσαγί, είχε την δυνατότητα να βρεθεί και να τα πει ο Κριστιάν Καρεμπέ
Ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός -που βρέθηκε στις εκδηλώσεις για το HTC Orange Cup- συναντήθηκε με τον παλιό του συμπαίκτη στη Ναντ και την Εθνική Γαλλίας, Μαρσέλ Ντεσαγί.
Ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε την δυνατότητα να συζητήσει μαζί του ενώ ανέβασε στα social media του και σχετική φωτογραφίες καθώς και άλλο φωτογραφικό υλικό από την παρουσία του στον θεσμό.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.