Νάπολι-ΠΑΟΚ 2-0 (τελικό)

Νάπολι-ΠΑΟΚ 2-0 (τελικό)

Από λάθος του Βίτορ ο Χάμσικ πήρε την μπάλα, την έδωσε στον Καγιεχόν, που πλάσαρε τον Γιακουμή - Ωραία μπαλιά του Τζεμάιλι για τον Ρακόσεβιτς, που με κοντινή προβολή έγραψε το 2-0 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων

Νάπολι-ΠΑΟΚ 2-0 (τελικό)
Το πιο ισχυρό φιλικό δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Νάπολι στο Σαν Πάολο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε για την αρχική 11αδα τους Γιακουμή, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικά, Ρατς, Μαντούρο, Τζανδάρη, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα, Αθανασιάδη.

Κλείσιμο
Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με 4-2-3-1. Ο Γιακουμής θα είναι στο τέρμα. Η τετράδα της άμυνας από τα δεξιά προς τα αριστερά θα αποτελείται από τους Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικά και Ρατς. Κεντρικά χαφ θα είναι ο Μαντούρο με τον Τζανδάρη και θα έχουν μπροστά τους τον Γκολάσα. Στα άκρα θα παίξουν ο Μακ με τον Περέιρα και στην κορυφή ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Οι αρχικοί 11 για τη Νάπολι είναι οι Ράφαελ, Μέστο, Κουλιμπαλί, Μπρίτος, Γκαργκάνο, Ζορζίνιο, Βάργκας, Χάμσικ, Καγιεχόν, Βάργας, Ντουβάν Ζαπάτα.

Κάτω από την εστία θα βρεθεί ο Ράφαελ. Στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα βρεθουν οι Μέστο, Ραούλ Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί και Μπρίτος. Αμυντικά χαφ θα παίξουν ο Γκαργκάνο με τον Ζορζίνιο, ενώ μπροστά τους θα κινείται ο Χάμσικ, αριστερά του ο Βάργκας και δεξιά του ο Καγιεχόν. Ο Ζαπάτα θα είναι μόνος του στην κορυφή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης