Χωρίς τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς στην αποστολή του ο Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο Μίτσελ μετά το τέλος της προπόνησης του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην οποία δεν συμπεριλαμβάνονται οι Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς για λόγους τακτικής.
Όσον αφορά την αρχικό σχήμα, δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές, καθώς ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να διατηρήσει τον κορμό που αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι δύο παίκτες που διεκδικούν θέση είναι ο Αβραάμ (στη θέση του Μανωλά) και ο Νταβίντ Φουστέρ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι των «αιωνίων» χωρίς απρόοπτα. Μοναδικοί απόντες για τον Ισπανό τεχνικό ήταν οι τραυματίες, Σιόβας και Σαβιόλα, με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τον δεύτερο ατομικό, αντίστοιχα.
Διαβάστε περισσότερα στο
sport-fm