Πρωταθλητής από το Νοέμβριο ο Θρύλος!

Πρωταθλητής από το Νοέμβριο ο Θρύλος!

Ξέφυγε 6 βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ

Πρωταθλητής από το Νοέμβριο ο Θρύλος!
Μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις, είναι πλέον κατι παραπάνω από σαφές ότι η ευθρόλευκη ΠΑΕ έχει... ξεφύγει για τα καλά στην βαθμολογία κάτι που δύσκολα ανατρέπεται μέχρι το τέλος της σεζόν, γεγονός που κάνει πολλοπύς να πιστεύουν ότι «βγαίνει» πρωταθλητής από το Νοέμβριο.

Ο Ολυμπιακός σε μία εβδομάδα-φωτιά έβγαλε τρία ματς δίχως καμία απολύτως απώλεια και ευρισκόμενος πλέον «καβάλα στο άλογο» έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Σε αυτό δεν οφείλει πολλά μόνο στους παίκτες του αλλά και στον Μίτσελ. Στον προπονητή του που παρουσιάσει σε σχέση με την περσινή του εικόνα τεράστια βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Από την αγωνιστική του τακτική μέχρι το κοουτσάρισμα, το πλάνο που εφαρμόζει και τις αλλαγές που κάνει. 

Κλείσιμο
Βέβαια στον Ολυμπιακό δεν επαναπαύονται σε καμία περίπτωση αφού όπως λέει και ο Σάββας Θεοδωρίδης: «Δεν έχουν καμία σημασία οι έξι βαθμοί διαφορά. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί. Όπως και στην Ευρώπη κανείς δεν προκρίνεται εάν μαθηματικά  δεν πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Οι νίκες αυτές είναι δώρο στον πρόεδρο μας. Θα ξεκουραστούν τα παιδιά για δέκα ημέρες και όταν γυρίσουν από τις Εθνικές ομάδες θα συνεχίσουμε για να προκριθούμε στην Ευρώπη και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Όπως βλέπετε κι από τον πίνακα ήδη ο Θρύλος μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ έχει 31 βαθμούς με δεύτερο τον ΠΑΟΚ στους 25 ενώ δεν δείχνει να απειλείται από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στους 17 βαθμούς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης