H γέννηση της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.»

H γέννηση της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.»

Καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η εταιρεία «Δικέφαλος 1924», που θα αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ποιος είναι ο σκοπός της

1.000.000€  χωρίζουν την Sony και τον Αντώνη Ρέμο
H γέννηση της «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 Α.Ε.»
Η δημιουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα για τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Χθες έγινε ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση, μια και η εταιρεία που ιδρύθηκε για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» είναι πλέον και επίσημα ενεργή. Οπως ανακοινώθηκε, η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, ενώ παρουσιάστηκαν αναλυτικά το Διοικητικό Συμβούλιο και τα ιδρυτικά μέλη. Το αρχικό Μετοχικό Κεφάλαιο ανέρχεται σε ένα εκατ. ευρώ, με τον Γιώργο Μελισσανίδη  να έχει καλύψει τις 985.000 και τα υπόλοιπα ιδρυτικά μέλη έχουν βάλει από 1.000 ευρώ. Θα γίνουν και αυξήσεις Μ.Κ., στις οποίες θα βάλουν χρήματα οι επιχειρηματίες που βρίσκονται στο πλευρό του «τίγρη».

Κλείσιμο
Ετοιμασίες για πρεμιέρα

Η  ΑΕΚ  ξεκίνησε χθες την προετοιμασία τους για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Ο Δέλλας και οι παίκτες του ξεκίνησαν, λοιπόν, τη δουλειά εν όψει της πρεμιέρας με τον Μανδραϊκό, ωστόσο για τον τεχνικό της «Ενωσης» δεν έλειψαν τα προβλήματα. Στην προπόνηση που έγινε στα Σπάτα σημειώθηκαν απουσίες, με σημαντικότερη ίσως αυτή του Δημήτρη Ανάκογλου, που έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας.

Για τον ίδιο λόγο δεν ακολούθησε το πρόγραμμα ο νεαρός Τρύφωνας Καζβιρόπουλος. Απών ήταν και ο Βαγέλλης Πλατέλλας, που ξεκίνησε θεραπεία, μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τον Ιωνικό και «τρέχει» για να προλάβει το ματς της Κυριακής. Θεραπεία και για τον Παυλή, λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον δικέφαλο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης