Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι οριστικά ο νέος προπονητής της Μπάνβιτ. Υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με τους δευτεραθλητές Τουρκίας.
Στον πάγκο της Μπάνβιτ μετακομίζει ο Δημήτρης Ιτούδης. Η συμφωνία του με την τουρκική ομάδα επισημοποιήθηκε τη Δευτέρα και αφορά συνεργασία 2+1 χρόνων. Βοηθός του θα είναι ο Ανδρέας Πιστιόλης, που ήταν μαζί του και στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού.
Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό θα αντικαταστήσει τον Ορούν Ενέ, που αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.