Από την ημέρα που αποφυλακίστηκε και έμαθε να χρησιμοποιεί το instagram, o Λάκης Γαβαλάς δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες του. Φυσικά δεν πρόκειται για τις πιο συνηθισμένες φωτογραφίες αφού ο σχεδιαστής είναι ιδιαίτερα εκκεντρικός στην καθημερινότητα του.
Ο Λάκης Γαβαλάς δεν μένει μόνο στις στιγμές που απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό, αλλά συνοδεύει τις φωτογραφίες τους με έξυπνες λεζάντες. Πρόσφατα ανέβασε μια φωτογραφία, εξω από ένα καφεζαχαροπλαστείο με την επωνυμία Λάκης, κρατώντας δίσκο σερβιρίσματος και έγραψε: "Είμαι στη δουλειά".
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.