Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «θαύμα» και «φαρσοκωμωδία» υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις για μεγαλύτερο ανταγωνισμό επειδή η κατάτμηση του έργου θα γίνει σε 8 εργολαβίες.
Κλείσιμο
Υπενθυμίζουν, δε, ότι μετά από δύο χρόνια το έργο δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει χρηματοδότηση, δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και δεν έχει ακόμη υποβληθεί φάκελος μεγάλου έργου στην Ε.Ε.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«"Θαύμα! Σπίρτζης - Καλογρίτσας τέσσερα στα τέσσερα"»
Κι όμως στην εποχή ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γίνονται θαύματα. Ο εκλεκτός εργολάβος της κυβέρνησης κ. Χρ. Καλογρίτσας κέρδισε και την τέταρτη συνεχόμενη εργολαβία του οδικού άξονα "Πάτρα - Πύργος". Μια ακόμη φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστή τον κ. Σπίρτζη, ο οποίος δήλωνε ότι με την κατάτμηση του έργου σε 8 εργολαβίες θα υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, επιτάχυνση του έργου και περισσότερες εταιρείες που θα ενεργοποιηθούν.
Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρέλαβαν τον Ιανουάριο 2015 ένα ενιαίο έργο, δημοπρατημένο, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Το ακύρωσαν για λόγους που σήμερα αποκαλύπτονται.
Τους καταγγείλαμε ότι οι καταστροφικές επιλογές τους θα καταδικάσουν την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα.
Σήμερα, μετά από 2 χρόνια, το έργο δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει χρηματοδότηση, δεν έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και δεν έχει ακόμη υποβληθεί φάκελος μεγάλου έργου στην Ε.Ε.
Όλα στον αέρα!
Άξιος ο μισθός τους υπέρ των αφεντικών τους και σε βάρος της κοινωνίας και της διαφάνειας. Μωραίνει Κύριος…»
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.