Την ώρα που η θερμοκρασία ήταν κάτω από το μηδέν και ο περισσότερος κόσμος δίσταζε να βγει ακόμα και στον δρόμο για να περπατήσει, ένας ηλικιωμένος άνδρας από την Πάτρα δεν δίστασε και βούτηξε στα παγωμένα νερά στην θαλάσσια περιοχή του Δημορηγόπουλου στο Ρίο.
Το περασμένο Σάββατο την ώρα που χιόνιζε στην περιοχή ο κ. Λευτέρης Πετρόπουλος πήγε στην παραλία, όπου επικρατούσαν ακραίες καιρικές συνθήκες, έβγαλε τα ρούχα του και φορώντας το μαγιό του, «έπεσε» στην θάλασσα, απολαμβάνοντας το μπάνιο του.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή