Στο Μαξίμου ο Δημήτρης Κοντομηνάς για δεύτερη φορά σε δύο μέρες
Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής
Στη σκιά του επικείμενου ανασχηματισμού ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως φαίνεται και από φωτογραφίες που δημοσιεύσει το iefimerida.gr.
Δεν έγινε γνωστό αν συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης ή όχι, εικάζεται όμως πως η επίσκεψη είχε να κάνει με το τηλεοπτικό τοπίο, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά την απόφαση του ΣτΕ και ενόψει της προσπάθειας για να συγκροτηθεί ΕΣΡ.
Ο πρόεδρος της DEMCO αποχώρησε λίγο πριν τις 4 απόγευμα και ενώ στο Μαξίμου συνεχίζονταν οι διεργασίες για τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.
Να σημειώσουμε πως είναι η δεύτερη φορά που ο Δημήτρης Κοντομηνάς επισκέπτεται το Μέγαρο Μαξίμου μέσα σε δύο μέρες.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία