Κέρκυρα: Παρέλαβε παραισθησιογόνα μανιτάρια από ταχυδρομείο
Όλο το νησί θα έβλεπε... παραισθήσεις με τα μανιτάρια που σκόπευε να διοχετεύσει στην παράνομη αγορά ο νεαρός Έλληνας
Όλη η Κέρκυρα θα έβλεπε... παραισθήσεις με τα μανιτάρια που θα διοχέτευε στην παράνομη αγορά ένας νεαρός Έλληνας, ο οποίος τα παραλάμβανε μέσα σε δέμα που είχε σταλεί ταχυδρομικά από την Ολλανδία με τον αποστολέα τους να παραμένει άγνωστος μέχρι στιγμής!
Το πακέτο που περιείχε μανιτάρια βάρους 50 γραμμαρίων με την παραισθησιογόνο ουσία ψιλοκυβίνη, είχε εντοπιστεί από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που έστησαν ενέδρα στο ταχυδρομείο για να δουν ποιος θα το παραλάβει. Όταν εμφανίστηκε ο 27χρονος Έλληνας και το παρέλαβε, του έβαλαν χειροπέδες και ερεύνησαν το σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς.
Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστεί ο αποστολέας των μανιταριών.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.