Νέα έκρηξη σε ΑΤΜ στους Σοφάδες Καρδίτσας

Νέα έκρηξη σε ΑΤΜ στους Σοφάδες Καρδίτσας

Ο κρότος συγκλόνισε το χωριό στις 4:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά κανείς δεν είδε τους δράστες που έγιναν καπνός με άγνωστο μέσο

Νέα έκρηξη σε ΑΤΜ στους Σοφάδες Καρδίτσας
Στην Αχαΐα τους αναζητούσαν οι αστυνομικοί, στην... Καρδίτσα ξαναχτύπησαν τα μέλη της σπείρας που ανατινάζει ΑΤΜ τραπεζών με την μέθοδο PROFKRAAK! Αυτή τη φορά, έβαλαν στόχο του μηχάνημα της τράπεζας που βρίσκεται στην κοινότητα Λεοντάρι του Δήμου Σοφάδων και προκάλεσαν έκρηξη με υγραέριο.

Ο κρότος συγκλόνισε το χωριό στις 4:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, αλλά κανείς δεν είδε τους δράστες που έγιναν καπνός με άγνωστο μέσο, αφού προηγουμένως άδειασαν τις κασετίνες με τα χρήματα. Το χρηματικό ποσό που πήραν δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη και οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφάλειας προσπάθησαν να συλλέξουν τυχόν ευρήματα από το κατεστραμμένο ΑΤΜ που μπορεί να τους οδηγήσουν στα ίχνη των κακοποιών.

Κλείσιμο
Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία που χτύπησε τα ξημερώματα του Σαββάτου το ΑΤΜ της Eurobank στην Ακράτα, ενώ είχε κάνει την εμφάνισή της τους τελευταίους έξι μήνες στη Γραβιά, το Νέο Μοναστήρι του δήμου Δομοκού, το Λευκώνα Σερρών, το 3ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Βάρης- Κορωπίου, το Πόρτο Ράφτη, την Ξυλούπουλη Λαγκαδά, το Κράθιο της Ακράτας, τις Ερυθρές Αττικής, τα Οινόφυτα και την Κάνηθο Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης