Τον ξετρύπωσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου και τον παρέπεμψαν στην δικαιοσύνη που τον αναζητούσε
Στο «νησί των ανέμων» κρυβόταν ένας επικίνδυνος αλλοδαπός παιδόφιλος που φέρεται να είχε αποπλανήσει ανήλικα παιδιά στην γειτονική Σύρο. Όμως, τον ξετρύπωσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυκόνου και τον παρέπεμψαν στην δικαιοσύνη που τον αναζητούσε.
Σε βάρος του 55χρονου Πολωνού είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου ένταλμα σύλληψης για αποπλάνηση παιδιών εκκρεμούσε, καθώς τα ίχνη του είχαν χαθεί. Ωστόσο, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί στη Μύκονο και τους έβαλαν χειροπέδες με τις οποίες θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου για να γίνει εκτελεστό το ένταλμα.
*** Ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σάμου εκκρεμούσε σε βάρος ενός 43χρονου που κατηγορείται για διακίνηση της παραγωγής των δενδρυλλίων κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε στο νησί και εντοπίστηκαν στις 4 Σεπτεμβρίου. Όμως, είχε προλάβει να το σκάσει στην... Κρήτη και οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. τον εντόπισαν στο Ρέθυμνο! Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου που διέταξε την μεταγωγή του στη Σάμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.