Δάσος από χασισόδεντρα σε χωριό του Έβρου

Δάσος από χασισόδεντρα σε χωριό του Έβρου

Δεν χρειάστηκε πολύ ψάξιμο για να εντοπιστούν τα... 135 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,85 μέτρου που ήταν διάσπαρτα σε όλη την αυλή ενός 50χρονου

Δάσος από χασισόδεντρα σε χωριό του Έβρου
Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούσε ένας 50χρονος κάτοικος χωριού του Έβρου, που καλλιεργούσε ολόκληρο... δάσος από χασισόδεντρα στον ακάλυπτο χώρο του σπιτιού του! Μάλιστα, σκόπευε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την χασισοφυτεία, με τα 156 γραμμάρια σπόρους κάνναβης που διέθετε!

Ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής που είχαν φέρει μαζί τους οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας και της Ασφάλειας Διδυμοτείχου όταν οργάνωσαν επιχείρηση για να συλλάβουν τον καλλιεργητή, δεν χρειάστηκε να ψάξει πολύ για να εντοπίσει τα... 135 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,85 μέτρου που ήταν διάσπαρτα σε όλη την αυλή!

Κλείσιμο
Στο σπίτι του 50χρονου, ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 93,3 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη ένα λάστιχο ποτίσματος και ένα πλαστικό δοχείο που χρησιμοποιούσε για να φροντίζει τη φυτεία. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης