«Μπούκαρε» δυο φορές στο ίδιο σπίτι στα Χανιά!

«Μπούκαρε» δυο φορές στο ίδιο σπίτι στα Χανιά!

Αφου «έγδυσε» το διαμέρισμα ενός νεαρού θύματός του την πρώτη φορά, ο αλλοδαπός διαρρήκτης επέστρεψε να πάρει και τα υπόλοιπα

«Μπούκαρε» δυο φορές στο ίδιο σπίτι στα Χανιά!
«Έγδυσε» κυριολεκτικά ένα νεαρό στο διαμέρισμα του οποίου τρύπωσε κατά την διάρκεια της απουσίας του, ένας Αλγερινός στα Χανιά! Είχε, μάλιστα, το θράσος να... επιστρέψει στο ίδιο σπίτι για να αρπάξει και ό,τι δεν είχε καταφέρει να «σηκώσει» την προηγούμενη φορά!

Ο 20χρονος Έλληνας ήταν μέσα στο σπίτι του την περασμένη Παρασκευή, όταν ο  αλλοδαπός διαρρήκτης προσπάθησε να τρυπώσει μέσα για δεύτερη φορά. Μόλις τον είδε εκείνος, τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, από την περιγραφή που έδωσε το παρ' ολίγον θύμα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 28χρονο Αλγερινό.

Κλείσιμο
Κατά την σωματική έρευνα που του έκαναν και στο χώρο που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα, βρέθηκε ένα μέρος από τα ρούχα και τις ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 600 ευρώ που είχαν κλαπεί την πρώτη φορά, στο διάστημα από τις 24 Απριλίου ως τις 10 Μαΐου και αποδόθηκαν στον 20χρονο.

Ο αλλοδαπός δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα κλοπής που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης