Δρ.Νάνσυ Μαλλέρου, Life Coach, DeCounti Restaurant, Χαλάνδρι

Δρ.Νάνσυ Μαλλέρου, Life Coach, DeCounti Restaurant, Χαλάνδρι

Μία λαμπρή βραδιά, μία εξαιρετική ομιλήτρια είχαν τη χαρά να απολαύσουν oι παρευρισκόμενοι στη πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα-Φιλοθέη, την Τετάρτη 16 Μαρτίου. 

Δρ.Νάνσυ Μαλλέρου, Life Coach, DeCounti Restaurant, Χαλάνδρι
Στο νέο στέκι του ομίλου, σε έναν εξαιρετικό χώρο, στο πανέμορφο αθηναϊκό restaurant bar DeCounti που διακρίνεται για την εξαιρετική και υψηλή ποιότητά του, η Νάνσυ Μαλλέρου, Life Coach και ιδρυτής της Life Clinic,  έκανε μία διαφορετική ομιλία πέρα από τις συνηθισμένες νόρμες & ανέδειξε στους παρευρισκόμενους, διάφορες τεχνικές τόνωσης της αυτοπεποίθησης και επίτευξης των προσωπικών μας στόχων.

Τη συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα Φιλοθέη τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, οι π. Διοικητές Γιάννης Μαυρούλιας, Μάρη Δεληβοριά και Δημήτρης Τσιμπούκης, οι β.δ. Κώστας Ζαχαρακόπουλος και Μαρίζα Οικονόμου, η π. Βοηθός Διοικητή Άννα Καυκαλά και  οι Πρόεδροι των Ροταριανών Ομίλων Πεντέλης και Κηφισιάς Έλσα Απέργη και Χριστόφορος Σαραντόπουλος. 

Κλείσιμο


Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου,  χαρακτηρισμένη από τα ΜΜΕ ως η «Γκουρού της Ευτυχίας», είναι ιδρύτρια της Life Coaching Greece και ανάμεσα στους πρωτοπόρους του Coaching στην Ελλάδα. Μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.

Έχει την πατρότητα του όρου "Εσωκεντρισμός©”, ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching.

Είναι η εμπνεύστρια και βασική εισηγήτρια του δωρεάν σεμιναρίου Life Coaching «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ», που στόχο έχει να υποστηρίζει ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το οποίο φιλοδοξεί να μετατρέψει σε θεσμό. Το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ» έχουν παρακολουθήσει χιλιάδες άτομα και έχει λάβει διθυραμβικά σχόλια από το κοινό και τον τύπο. 



Μετά την ζωηρή ομιλία της Νάνσυς Μαλλέρου,  o Πρόεδρος του Ομίλου Κίμων Φραγκιάδης παρουσίασε τα 5 νέα μέλη και κάλεσε τους αξιωματούχους να συμμετάσχουν στη τελετή εισδοχής τους.  

Ο Ροταριανός Όμιλος Φιλοθέης, παρά τις αντιξοότητες της εποχής,  έχει καταφέρει μέσα από την δυναμική του ηγεσία και τη πολυεπίπεδη δράση των μελών του να εξελιχθεί σε ένα πόλο έλξης νέων ανθρώπων  υψηλής ποιοτικής στάθμης και αρχών που ταυτίζονται πλήρως με τις βασικές αξίες του Ρόταρυ.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης