Όσα γέλια έριξαν βλέποντας τις πτήσεις να αναβάλλονται και τις αρχές να τρέχουν δεξιά κι αριστερά ψάχνοντας να δουν αν ήταν αληθινές οι προειδοποιήσεις τους για τοποθέτηση βόμβας, θα βγουν… ξινά στην παρέα των Ελλήνων και αλλοδαπών φαρσέρ!
Οι δύο Χανιώτες ηλικίας 43 και 44 χρόνων μαζί με έναν 31χρονο από το Μπαγκλαντές, έναν 27χρονο από την Ερυθραία και έναν 35χρονο Αλβανό, διασκέδαζαν από τις 7 Νοεμβρίου του 2013 ως και τις 14 Οκτωβρίου του 2014, τηλεφωνώντας για δήθεν ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στο δικαστικό μέγαρο και τον αερολιμένα «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων.
Τα δήθεν προειδοποιητικά τηλεφωνήματα αποδείχθηκαν φάρσες και οι άνδρες της Ασφαλείας Χανίων έκανε πολύμηνες έρευνες για να εντοπίσει την «πηγή» τους, ώσπου έφτασε τελικά στα ίχνη της πενταμελούς παρέας.
Οι… χιουμορίστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ψευδούς αναγγελίας εγκλήματος, της παρακώλυσης συγκοινωνιών και της διατάραξης κοινής ειρήνης η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους