Πήγε στα σύνορα... με κλεμμένο πολυτελές τζιπ

Πήγε στα σύνορα... με κλεμμένο πολυτελές τζιπ

Ο λεπτομερής έλεγχος που ακολούθησε, απέδειξε ότι είχε παραποιηθεί ο αριθμός πλαισίου του οχήματος το οποίο είναι καταχωρημένο ως κλεμμένο από τις αρχές της Σλοβακίας!

Πήγε στα σύνορα... με κλεμμένο πολυτελές τζιπ
Στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης οδηγείται σήμερα ένας Ιρακινός που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων του Έβρου οδηγώντας ένα πανάκριβο τζιπ, το οποίο αποδείχθηκε κλεμμένο.

Ο 42χρονος αλλοδαπός που κατευθυνόταν προς την Τουρκία, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όταν διαπίστωσαν ότι η άδεια ικανότητας οδήγησης που τους έδειξε ήταν πλαστή, όπως και η άδεια κυκλοφορίας του τζιπ που έφερε αραβικές πινακίδες.

Ο λεπτομερής έλεγχος που ακολούθησε, απέδειξε ότι είχε παραποιηθεί ο αριθμός πλαισίου του οχήματος το οποίο είναι καταχωρημένο ως κλεμμένο από τις αρχές της Σλοβακίας! Έτσι, κατασχέθηκε μαζί με τα πλαστά έγγραφα και επτά κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του ο 42χρονος, που κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και κλοπή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης