ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Διέρρηξε οκτώ σπίτια μέσα σε λίγη ώρα!

Διέρρηξε οκτώ σπίτια μέσα σε λίγη ώρα!

Όλες οι διαρρήξεις και απόπειρες είχαν γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και ο 23χρονος δράστης είχε αρπάξει συνολικά τέσσερις τηλεοράσεις, ένα φορητό υπολογιστή και διάφορα είδη ρουχισμού

Διέρρηξε οκτώ σπίτια μέσα σε λίγη ώρα!
Σαν... αστραπή έμπαινε στα ξένα σπίτια ένας νεαρός διαρρήκτης, που άρπαζε μα ταχύτατες κινήσεις ό,τι του «γυάλιζε» και εξαφανιζόταν! Με αυτό τον τρόπο κατάφερε μέσα σε λίγη ώρα να διαρρήξει πέντε σπίτια στην κοινότητα Ρόγγια των Τρικάλων, ενώ αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο σε άλλα τρία χωρίς να τα καταφέρει!

Όλες οι διαρρήξεις και απόπειρες είχαν γίνει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και ο 23χρονος δράστης είχε αρπάξει συνολικά τέσσερις τηλεοράσεις, ένα φορητό υπολογιστή και διάφορα είδη ρουχισμού, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο όταν συνελήφθη από τους άνδρες της Ασφαλείας Τρικάλων και του τμήματος Σοφάδων Καρδίτσας και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κλείσιμο
Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που του απήγγειλε κατηγορία για κλοπές κατ' εξακολούθηση, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι αδύνατο να του ήρθε... ξαφνικά να γίνει διαρρήκτης και πιστεύουν ότι είχε και παρελθόν σε παρόμοιες πράξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης