Ηράκλειο: Έρευνα για καταγγελία βιασμού ασθενή σε ψυχιατρική κλινική
Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί ενώ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και ξεκίνησε έρευνα της καταγγελίας
Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελίας μίας μητέρας που έκανε λόγο ότι ο 24χρονος γιος της που νοσηλεύτηκε στην ψυχιατρική κλινική του ΠΑΓΝΗ έχει κακοποιηθεί και βιαστεί.
Η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα το πρωί ενώ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και ξεκίνησε έρευνα της καταγγελίας.
Την ίδια ώρα, το νοσοκομείο και συγκεκριμένα ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Χαριτάκης σε δηλώσεις του στο cretapost, ανέφερε πως έχει ήδη αναθέσει προκαταρκτική έρευνα για το συμβάν σε καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Πανεπιστημίου.
Κλείσιμο
«Ένα σοβαρό γεγονός όπως αυτό περιγράφεται πληροφορηθήκαμε σήμερα από δημοσιεύματα. Όπως είναι φυσικό πλήρη ενημέρωση δεν υπάρχει.
Αυτό όμως που εγώ έπραξα με συμφωνία του νομικού συμβούλου του νοσοκομείου ανέθεσα προκαταρκτική έρευνα σε καθηγητή πρώτης βαθμίδας του Πανεπιστημίου Κρήτης», επεσήμανε ο κ. Χαριτάκης.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.