Είχε έρθει στην Ελλάδα παράνομα, χωρίς έγγραφα που να νομιμοποιούν την παραμονή της και έπιανε δουλειά σε σπίτια ως οικιακή βοηθός. Μόνο που η 56χρονη Αλβανίδα έκανε πιο… «στεγνό» καθάρισμα από όσο επιθυμούσαν οι ιδιοκτήτες.
Στο τελευταίο σπίτι όπου εργαζόταν, στο Αηδόνι Πρέβεζας, η αλλοδαπή «ξάφρισε» 500 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα και έγινε άφαντη. Όμως, από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, εντοπίστηκε στην πόλη της Πρέβεζας και συνελήφθη με τα κλεμμένα τιμαλφή τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Όμως, η 56χρονη είχε και άλλα χρυσαφικά και κοσμήματα που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή της και ερευνάται αν προέρχονται από άλλα σπίτια στα οποία είχε δουλέψει ως οικιακή βοηθός.
Στο μεταξύ, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας με κατηγορίες για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.