Έπιασαν χασισοκαλλιεργητή με σχεδόν μισό κιλό κάνναβης

Έπιασαν χασισοκαλλιεργητή με σχεδόν μισό κιλό κάνναβης

Άδικο κόπο έκανε ένας 60χρονος να τρυγήσει την χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης στην Κορινθία. Μόλις συγκέντρωσε την παραγωγή του, έπεσε στα χέρια αστυνομικών του τοπικού τμήματος!

Έπιασαν χασισοκαλλιεργητή με σχεδόν μισό κιλό κάνναβης
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που οργάνωσαν οι αστυνομικοί, βρήκαν το χώρο που είχε διαμορφώσει ειδικά ο χασισοκαλλιεργητής για να φυτέψει τα 15 δενδρύλλια, ενώ στο σπίτι του ανακάλυψαν τη συσκευασία με τα 405,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που είχε μαζέψει από αυτά. Ο 60χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Άλλη μια μικρή χασισοφυτεία, αλλά με επτά… τερατώδη δενδρύλλια ύψους από 2,70 ως 3,45 μέτρων, εντοπίστηκε στην αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού στην περιοχή Ρεπανίδιο της Λήμνου από αστυνομικούς του τμήματος Μύρινας που συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω τον 32χρονο καλλιεργητή και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Στην Κομοτηνή, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 41χρονος ο οποίος υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχε στην κατοχή του 11 δισκία των φαρμακευτικών σκευασμάτων Xanax και Suboxone, τα οποία κατασχέθηκαν καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης