Πακιστανός συνελήφθη με στιλέτα και χασίς

Πακιστανός συνελήφθη με στιλέτα και χασίς

Πρόκειται για έναν 27χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα

Πακιστανός συνελήφθη με στιλέτα και χασίς
Πληροφορίες που συνέδεαν έναν νεαρό Πακιστανό με διάφορες παρανομίες είχαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του στο Δήλεσι Βοιωτίας, όπου βρήκαν ναρκωτικά και παράνομο οπλισμό.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος αλλοδαπός είχε στην κατοχή του μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε 20 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και δυο στιλέτα με λάμες μήκους εννέα και εκατοστών τα οποία κατασχέθηκαν. Ο Πακιστανός συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου για τα όπλα.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 50χρονος, όταν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκαν δυο σουγιάδες, οι οποίοι κατασχέθηκαν. Ο οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης