Σέρβος έκανε κλοπές στην Πρέβεζα

Σέρβος έκανε κλοπές στην Πρέβεζα

Έβγαλε… «λαγό» η προανάκριση που ακολούθησε την αυτόφωρη σύλληψη ενός 47χρονου Σέρβου με κλεμμένο φορτηγάκι στην Πρέβεζα, καθώς οι αστυνομικοί Καναλλακίου εξιχνίασαν άλλες δυο κλοπές που είχε διαπράξει

Σέρβος έκανε κλοπές στην Πρέβεζα
Έβγαλε… «λαγό» η προανάκριση που ακολούθησε την αυτόφωρη σύλληψη ενός 47χρονου Σέρβου με κλεμμένο φορτηγάκι στην Πρέβεζα, καθώς οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καναλλακίου εξιχνίασαν άλλες δυο κλοπές που είχε διαπράξει στην περιοχή.

Ο αλλοδαπός ακινητοποιήθηκε για έλεγχο την Παρασκευή και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το Ι.Χ. φορτηγάκι που οδηγούσε είχε κλαπεί νωρίτερα από το σπίτι του ιδιοκτήτη του στην περιοχή Μεσοπόταμο. Έτσι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, αλλά συνέχισαν τις έρευνες για τη δράση του. Από τα αποτυπώματα του 47χρονου εξακριβώθηκε ότι την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου είχε διαπράξει άλλες δυο κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, είχε κλέψει ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο από το Καναλλάκι το οποίο βρέθηκε την επομένη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κοζάνης στο 216ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, ενώ λίγο πριν εγκαταλείψει την Πρέβεζα είχε αρπάξει ένα τσαντάκι μέσης από ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καστροσυκιά! Σε βάρος του Σέρβου σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης