Την υλοποίηση προγράμματος πρακτικής άσκησης στον ΟΑΕΔ 8.500 αποφοίτων Πανεπιστημίων και ΤΕΙ ανακοίνωσαν ο υπουργός Παιδείας κ. Λοβέρδος και ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Κωνσταντινόπουλος.
O υπουργός Παιδείας και ο υφυπουργός Ανάπτυξης ύστερα από εισήγηση του Ειδικού Γραμματέα Ευρωπαϊκών Πόρων κ. Ευάγγελου Ζαχαράκη αποφάσισαν την εκχώρηση 45 εκατομμυρίων ευρώ από κονδύλια του ΕΣΠΑ στον ΟΑΕΔ, για την υλοποίηση του προγράμματος.
H πρακτική άσκηση θα παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και θα είναι εξάμηνης διάρκειας.
Η σχετική προκήρυξη θα δημοσιευθεί αρχές Σεπτεμβρίου και η εφαρμογή του προγράμματος θα ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.