Πολύγυρος: Πέρασαν χασίς στο επισκεπτήριο σε κρατούμενο στο αστυνομικό τμήμα

Πολύγυρος: Πέρασαν χασίς στο επισκεπτήριο σε κρατούμενο στο αστυνομικό τμήμα

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 23 χρόνων δεν γνώριζαν, φαίνεται, ότι οι αστυνομικοί παρακολουθούν τις κινήσεις των επισκεπτών

Πολύγυρος: Πέρασαν χασίς στο επισκεπτήριο σε κρατούμενο στο αστυνομικό τμήμα
Σαν... κουτορνίθια έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών δυο νεαροί που προσπάθησαν να προμηθεύσουν ναρκωτικά σε ένα φίλο τους κρατούμενο, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Πολυγύρου!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 23 χρόνων δεν γνώριζαν, φαίνεται, ότι οι αστυνομικοί παρακολουθούν τις κινήσεις των επισκεπτών ώστε να μην παραδίδουν στους κρατούμενους αντικείμενα τα οποία δεν έχουν περάσει από έλεγχο. Έτσι, επιχείρησαν να δώσουν στον 22χρονο φίλο τους μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίου!

Αμέσως συνελήφθησαν και βρέθηκαν μαζί του στο κελί, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο είχαν πάει στο τμήμα οι δυο νεαροί και βρήκαν μέσα άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,3 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, ενώ σε βάρος του 22χρονου κρατούμενου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης