Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο 72χρονος που σκότωσε με δύο πυροβολισμούς, στο στομάχι και το στήθος τον 79χρονο αδερφό του.
Το φονικό έγινε όταν ο 72χρονος πυροβόλησε τρεις φορές τον αδελφό του, στην κοιλιακή χώρα μετά από έντονη λογομαχία λόγω των οικογενειακών και κτηματικών διαφορών που είχαν για πολλά χρόνια.
Νωρίτερα μέσα σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 79χρονου με την είδηση της δολοφονίας του να έχει βυθίσει στο πένθος το χωριό του Καλαμάκιου Ζακύνθου.
Το τελευταίο αντίο, στο 79χρονο είπαν συγγενείς και φίλοι στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία