Χαροπαλεύει 35χρονη γυναίκα μετά από ιατρικό λάθος σε επέμβαση ρουτίνας

Χαροπαλεύει 35χρονη γυναίκα μετά από ιατρικό λάθος σε επέμβαση ρουτίνας

Μια απλή γυναικολογική επέμβαση κατέληξε σε απίστευτη περιπέτεια για τη νεαρή, που τώρα κινδύνευει ακόμα και να χάσει τη ζωή της

Χαροπαλεύει 35χρονη γυναίκα μετά από ιατρικό λάθος σε επέμβαση ρουτίνας
Μια 35χρονη γυναίκα από τη Λαμία δίνει μάχη για τη ζωή της, καθώς από ένα ιατρικό λάθος βρέθηκε να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του
lamiareport.gr η 35χρονη γυναίκα την περασμένη εβδομάδα υπεβλήθη σε κλινική της Αθήνας σε μια επέμβαση ρουτίνας, γυναικολογικής φύσεως. Την επέμβαση έκανε γιατρός γυναικολόγος που διατηρεί ιατρείο στη Λαμία.

Κλείσιμο
Δυστυχώς μετά την επέμβαση υπήρξαν επιπλοκές. Η γυναίκα, αν και την ίδια ημέρα πήρε εξιτήριο, ενημέρωσε το γιατρό της ότι πονάει και ότι δεν αισθάνεται καλά. Εκείνος την καθησύχαζε και της έλεγε να μην ανησυχεί.

Την 4η ημέρα μετά το χειρουργείο η κατάσταση χειροτέρεψε και η άτυχη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι χειρουργοί μόλις την εξέτασαν την έβαλαν εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Όταν την άνοιξαν διαπίστωσαν ότι είχε εσωτερική αιμορραγία και είχε πάθει σηψαιμία, αφου όπως λένε πηγές από το συγγενικό περιβάλλον της 35χρονης, στην επέμβαση ρουτίνας ο γυναικολόγος της τρύπησε το παχύ έντερο, χωρίς να το αντιληφθεί.

Οι γιατροί στο χειρουργείο έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν και τώρα η 35χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, όπου επίσης οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν τη γυναίκα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης