Σκληρό άρθρο της «Mirror» για τα Ολυμπιακά ακίνητα στην Αθήνα
Οδοιπορικό της βρετανικής εφημερίδας αναδεικνύει το θέμα, κάνοντας λόγο για «σοκαριστικές εικόνες» - Παρόμοιο ρεπορτάζ φιλοξενεί και η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport»
Οι εικόνες που αντικρίζει κανείς επισκεπτόμενος Ολυμπιακά ακίνητα στην Αθήνα, είναι πραγματικά απογοητευτικές. Μετά από δέκα χρόνια, ατελείωτες εκτάσεις παραμένουν έρμαιο της φύσης και των βανδάλων.
Με οδοιπορικό της η βρετανική Daily Mirror, αναδεικνύει το θέμα, κάνοντας λόγο για «σοκαριστικές εικόνες».
Ολόκληρα στάδια, όπως αυτό του σοφτμπολ ή του μπεϊζμπολ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ οι πισίνες είναι πλέον μόνο εστίες μικροβίων, τονίζει ο αρθρογράφος.
Στο γήπεδο του χόκεϊ, σκουπίδια παντού, ενώ έξω από το στάδιο της τοξοβολίας, τα κάγκελα ελέγχου είναι παραπεταμένα στην πίσω πλευρά. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιο ρεπορτάζ φιλοξενεί και η ιταλική εφημερίδα «Corriere dello Sport».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.