Πώς έπεσε νεκρός ο Κρητικός νονός από μπαλωθιά

Πώς έπεσε νεκρός ο Κρητικός νονός από μπαλωθιά

Αυτοπυροβολήθηκε ή μήπως κάποια σφαίρα εξοστρακίστηκε - Μοιραία ήταν η τελευταία σφαίρα της βραδιάς...

Πώς έπεσε νεκρός ο Κρητικός νονός από μπαλωθιά
Το ενδεχόμενο ο 35χρονος νονός να αυτοτραυματίστηκε εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία, καθώς είναι ένα από τα δύο επικρατέστερα σενάρια για τα θλιβερά μαντάτα που βύθισαν στο πένθος συγγενείς και φίλους του άτυχου Χανιώτη.

Το γλέντι για το νεοφώτιστο μωρό του ζευγαριού από τη Λαμία βάφτηκε με αίμα, την περασμένη Κυριακή, σε μια οικογενειακή ταβέρνα στη λίμνη Σμοκόβου. Το ζευγάρι από τη Λαμία αποφάσισε να κάνει κουμπάρο τον 35χρονο Χανιώτη, ενώ το γλέντι για τα βαφτίσια συμφωνήθηκε να γίνει σε μια οικογενειακή ταβέρνα στη λίμνη Σμοκόβου.

Ο Κρητικός νονός έφερε μαζί του, στη βάφτιση και μετέπειτα στο γλέντι, πολλούς συγγενείς, αλλά και φίλους και το κέφι δεν έργησε να ανάψει. Οι μπαλωθιές έπεφταν «σύννεφο» όλο το βράδυ, σύμφωνα με όσα δήλωσε και ο δήμαρχος Σοφάδων σε εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Ήταν ένα μακρύ και έντονο γλέντι. Οι πυροβολισμοί ήταν πάρα πολλοί» είπε ο ίδιος.

Κλείσιμο
Όμως η κατάληξη ήταν τραγική. Η τελευταία μπαλωθιά, σύμφωνα με το δήμαρχο Σοφάδων, στάθηκε και η μοιραία για τον 35χρονο Χανιώτη. Μια σφαίρα καρφώθηκε στον κρόταφο στου άτυχου νονού. Τα δύο σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι είτε να αυτοτραυματίστηκε, πάνω στο κέφι, είτε κάποια σφαίρα να εξοστρακίστηκε.

Ο άτυχος 35χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας και στη συνέχεια στην εντατική του πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε πολύ κρίσιμη κατάσταση όπου και κατέληξε.

Το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 35χρονος, ένα 9άρι, βρέθηκε στον τόπο της τραγωδίας όπου βρέθηκαν επίσης και δεκάδες κάλυκες φυσιγγίων από κυνηγητικά όπλα, και εξετάζεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης