Η Ελένη Καραπαναγιώτη ήταν παντρεμένη με τον επί χρόνια διευθυντή των εφημερίδων «Το Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ», Λέοντα Καραπαναγιώτη
Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Κυριακής έπειτα από μάχη με τον καρκίνο η Ελένη Καραπαναγιώτη, δημοσιογράφος και διευθύντρια των «Διακοπών» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη.
Η Ελένη Καραπαναγιώτη ήταν παντρεμένη με τον επί χρόνια διευθυντή των εφημερίδων «Το Βήμα» και «ΤΑ ΝΕΑ», Λέοντα Καραπαναγιώτη.
Ήταν κόρη του Αριστοτέλη Βαλαωρίτη, εγγονού του ποιητή, και της Ζωής Μουρούζη και με τον αξέχαστο Λέοντα απέκτησαν δύο κόρες, τη Ναταλία και την Τατιάνα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας