Ρόδος: Έκρυβε στους θάμνους κλεμμένους σωλήνες χαλκού

Ρόδος: Έκρυβε στους θάμνους κλεμμένους σωλήνες χαλκού

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία του άσκησε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές

Ρόδος: Έκρυβε στους θάμνους κλεμμένους σωλήνες χαλκού
Δεν ήταν ιδιαίτερα ασφαλής η κρυψώνα που διάλεξε ένας νεαρός «κυνηγός» χαλκού που χτυπούσε σχολεία, ξενοδοχεία και πολυκατοικίες στη Ρόδο! Η λεία του εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας κρυμμένη σε θάμνους σε περιοχή κοντά στην πόλη της Ρόδου και τέθηκε υπό παρακολούθηση.

Μόλις ο 23χρονος πήγε να παραλάβει τις δύο σακούλες απορριμμάτων που περιείχαν 20 μέτρα σωλήνων χαλκού, συνελήφθη. Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι τους τελευταίους δυο μήνες είχε «ξηλώσει» σωλήνες μήκους τεσσάρων μέτρων από δημοτικό σχολείο στην Ιαλυσό και 85 μέτρων από τα ρολόγια ύδρευσης πολυκατοικίας, καθώς και σωλήνες βάρους τεσσάρων κιλών από ένα ξενοδοχείο της περιοχής! Ο δράστης οδηγήθηκε στην αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία του άσκησε ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Κλείσιμο
*** Στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της περιοχής Ζαρουχλέικα της Πάτρας εισέβαλαν για τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες άγνωστοι διαρρήκτες, που είχαν στόχο το κυλικείο. Οι δράστες έσπασαν την κλειδαριά και εισέβαλαν στο εσωτερικό, όπου όμως δεν βρήκαν χρήματα ή αντικείμενα αξίας και αρκέστηκαν να αρπάξουν μερικές εμφανίσεις του τοπικού Ατρόμητου Πατρών!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης