Κεσάτια ο Παναγιώταρος!

Κεσάτια ο Παναγιώταρος!

Ξεπουλάει όσο-όσο μπλουζάκια και αξεσουάρ στο κατάστημά του στον Κολωνό – Αναδουλειές λόγω περίστασης και... πεποιθήσεων

Κεσάτια ο Παναγιώταρος!
Δεν είναι μόνον οι περιπέτειές του με τη δικαιοσύνη που απασχολούν εσχάτως τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρο. Και στα επαγγελματικά του τα πράγματα δεν μοιάζουν να πηγαίνουν καλύτερα, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό μόλις με μια ματιά στο κατάστημα που διατηρεί στον Κολωνό.

Το κατάστημα με την επωνυμία «Φάλαγγα», που διαθέτει ποικιλία από μακό μπλουζάκια με πλείστες όσες φράσεις «πατριωτικού περιεχομένου», αξεσουάρ στρατιωτικών στολών, ρούχα άσκησης και παραλλαγής, εμβλήματα των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, αλλά και σειρά ρούχων γνωστής αθλητικής φίρμας, ακόμα και σημαίες, έχει... βαριά κεσάτια, καθώς τόσο η αρνητική δημοσιότητα που προσέλκυσε ο ιδιοκτήτης του, όσο και ο... φόβος ακόμα και των πιστών πελατών του πως θα στιγματιστούν μόλις διαβούν την πόρτα του, τους κρατά μακριά από αυτό.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με επιτόπιο ρεπορτάζ του «Έθνους», είναι τέτοια η κατάσταση ώστε ο κ. Παναγιώταρος υποχρεώθηκε να αντιδράσει βάζοντας όλο του το στοκ σε προσφορά. Μια τεράστια επιγραφή καλύπτει τη βιτρίνα και διαφημίζει ξεπούλημα και έκπτωση έως 50% σε όλα τα είδη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης